Mexická pečená vepřová plec s chilli a grapefruitovou šťávou

2 kg vepřové plece, vykostěné, 2 cibule, silně nakrájené na plátky snítky tymiánu, 4 bobkové listy, 1 špetka soli, Česneková zálivka : 6 stroužků česneku, 1 polévková lžíce kmínu, šťáva ze 2 grapefruitů, 2 lžičky sladké uzené papriky, 1 a 1/2 lžíce  cukru, 1 polévková lžíce soli, 1 lžička černého pepře. Grapefruitová zálivka : šťáva z 1 grapefruitu , 1 chilli velmi jemně nasekané, 2 jarní cibulky zelené části sytě velmi jemně nasekané, 1 lžička moučkového cukru, 1 špetka soli

Předehřejte troubu na 150 ° C. Vepřové maso poklepejte kuchyňským V tloučku rozdrťte česnek solí a kmínem. Přidejte grapefruitovou kůru (odložte si šťávu) a znovu libru, poté vmíchejte černý pepř, sladkou papriku a cukr. Tuto směs potřete celým vepřovým masem a ujistěte se, že se dostane do případných mezer na kůži 4 Vložte vepřové maso do pekáče a přidejte chilli skotské kapoty, cibuli, tymián a bobkový list. Grapefruitový džus smíchejte s 200 ml vody a nalijte do formy 5 Posypte vepřovým masem trochu soli, vše pevně zabalte do alobalu a pečte v troubě 3 a půl hodiny, než fólii sundáte a opékáte další hodinu, nebo dokud není vrch pokrytý křupavým, zlatým praskáním a maso je velmi nabídka