Grilovaná krkovička v chilli marinádě

09.10.2020

marináda

  • 200 ml rajčatová šťáva
  • 1 lžíce naší chilli omáčky KnockDown
  • 2 stroužek česnek
  • 2 lžíce olej (olivový)
  • 1 lžička sójová omáčka
  • 2 lžíce cukr
  • 2 rozdrcené chilli (papričky)
  • 1 lžička sůl

Maso

  • 500 g vepřové maso (krkovice)
  1. Rajčatovou šťávu s prolisovaným česnekem smícháme v misce, přidáme 1 polévkovou lžíci naší chilli omáčky KnockDown, olej, sójovou omáčku, cukr, chilli papričky a sůl.
  2. Důkladně promícháme.
  3. Plátky masa do marinády naložíme a necháme přes noc v lednici.
  4. Poté grilujeme nebo opečeme na pánvi na kapce oleje.